Vooropleiding

Live Sound Education stelt geen specifieke eisen aan de voor opleiding van de student (e). Heb je echter leermoeilijkheden of een psychiatrische aandoening, dan raden wij je met klem aan eerst contact op te nemen voor je zou inschrijven. Dit kan via info@livesoundeducation of 06-41398711.

De doelgroep van deze opleiding is iedereen die een part-time beroepsopleiding op audio gebied zoekt welke hij/zij ook kan volgen naast een reguliere baan of andere studie. Om dit te kunnen realiseren is de Live Sound Education opleiding zeer efficïent georganiseerd en de planning zo flexibel mogelijk.

Ondanks het part-time karakter is Live Sound Education een pittige opleiding waarbij we diep ingaan op alle zaken wat betreft audio. Het niveau van de opleiding kan worden ingeschat op MBO niveau. Motivatie en een passie voor audio is daarom een must. Dit is de bindende factor in de Live Sound Education klassen en dit is onze doelgroep. De leeftijd van iemand vinden we hierbij minder belangrijk, hoewel er een minimum inschrijf leeftijd van 18 jaar geldt.

Wil je serieus werk maken van je audio ambities, dan ben je wat ons betreft aan het goede adres. We verwachten wel, dat je de daad bij het woord voegt. Gemotiveerde studenten zijn ook motiverend voor onszelf!

Vooropleiding en voorwaarden

Live Sound Education stelt geen specifieke eisen aan de vooropleiding van de student(e). Omdat alle onderwerpen worden uitgelegd in normale omgangstaal met een minimum aan onnodige wis- en natuurkunde, is er geen voorkennis of vooropleiding vereist. Mocht je echter moeilijkheden hebben met leren, concentratie en dergelijke, is het goed van tevoren even contact op te nemen.

Het niveau van de Live Sound Education opleiding kan worden ingeschat als MBO-niveau.

Passie en een positieve instelling zijn een must voor deze opleiding. Heb je persoonlijke problemen of een leerhandicap zoals woordblindheid, autisme, psychose, het niet goed meester zijn van de Nederlandse taal en dergelijke dan is het af te raden je voor deze opleiding in te schrijven. Er komt namelijk in relatief korte tijd veel informatie op je af. Ook mensen met een extreem drukke baan kunnen waarschijnlijk beter elders terecht.

Noodzakelijk is wel dat je (i.v.m. het huiswerk) de beschikking hebt over een computer (een PC of Mac met minimaal een Quad Core processor). Mail ons s.vp. even als je duidelijkheid wilt over de specificaties van de computer die je hebt of wilt gaan kopen.

Mocht het wegens omstandigheden zo zijn, dat je niet in staat bent het huiswerk te maken dan zal Live Sound Education zorg dragen voor een lokaal of computer en deze ter beschikking van de student(e) stellen.

Meer informatie? Bel of stuur een e-mail.