Kosten en startdata

TOTALE OPLEIDINGSKOSTEN: € 3380,- ALL IN

KOSTEN & BETALING
De totale kosten voor de opleiding zijn € 3380,-. Dit bedrag is “all-in”, dus inclusief studiematerialen, examengeld, schriftelijk (her)examen, bonuslessen, uitstapjes en uiteraard alle praktijk- en theorielessen. Zeer interessant is dat het lesgeld aftrekbaar is, dit scheelt indirect de helft (!) tot 1/3 van het lesgeld (afhankelijk van in welke belastingschaal je valt). Dit kan omdat Live Sound Education een erkende beroepsopleiding is. Dit geldt ook voor particulieren en 2021 wordt het laatste jaar waarin het kabinet deze regeling nog mogelijk maakt. In dat opzicht is het nu of nooit.

Betalen gaat na ontvangst van een online factuur die een betaaltermijn heeft van 1 maand. Je kunt in 1x het hele lesgeld voldoen, maar een betaling in termijnen is ook mogelijk. De betaling verloopt in het laatste geval als volgt:
– Na aanmelding ontvang je binnen 1 dag een bevestiging en de factuur voor de aanbetaling van € 995,-.
De betalingstermijn is 30 dagen,
– De resterende 3 termijnen van € 795,- dienen voldaan te worden in november 2021, januari 2022 en maart 2022.
Voor de betaling in termijnen worden overigens geen extra kosten in rekening gebracht.

Mocht je de opleiding annuleren voor de start van de opleiding, dan gelden de regels zoals vermeldt in onze Algemene Voorwaarden. Indien het lesgeld is vooruit betaald, zal er binnen 3 weken restitutie van (een deel van) het lesgeld plaats vinden, afhankelijk van de datum van opzegging.

Hier kun je onze Algemene Voorwaarden downloaden.

De eerstvolgende opleiding, Klas LSE3,  loopt van maandagavond 6 september 2021 tot en met maandagavond 23 mei 2022.

Meer informatie? Bel of stuur een e-mail.