Open Dag: 14 april 2020, dinsdagavond 19.30 uur, Universiteit Utrecht.

Alvast hartelijk welkom bij de open dag van Live Sound Education, de parttime beroepsopleiding tot Live Sound Geluidstechnicus.

Locatie is de Universiteit Utrecht, Leuvenlaan 19, 3584 CE Utrecht. Na je aanmelding voor de open dag ontvang je een routebeschrijving.

Als je jouw ambities serieus neemt, begint dat met het zoeken naar de opleiding die je de beste kansen geeft. Wij zijn een erkende, parttime beroepsopleiding die te volgen is naast een betaalde baan of andere studie. Live Sound Education is 100% gericht op live sound en je krijgt les van de creme de la creme van de Nederlandse live sound geluidstechnici. Daarom nodigen wij je van harte uit om kennis te maken met ons aanbod. We zullen een zo realistisch mogelijk beeld geven van een schooljaar Live Sound Education, zodat je zelf kunt bepalen of dit past bij wat je wilt bereiken. Het is een informatieve avond, dus geen “sales pitch” aan het eind van de avond of  inschrijfformulieren op tafel: vergelijk thuis rustig ons aanbod met dat van andere aanbieders. Interesse? Je bent van harte welkom!

Meer informatie? Bel of stuur een e-mail.